robotechnik_oldalso_fej

Autóépítés

Elkészült legújabb autónk!

Az autó egy megrendelőnk kérésére épült, a legújabb technológiai elemekkel felvértezve. iPek Supervision készülék került beépítésre, 500 méter kábellel.

A Mercedes Sprinterből kialakított autó tartalmaz minden olyan eszközt, ami egy általános csatornavizsgálatnál szükséges. Az építés során a használhatóság, az ergonómia és a hatékonyság voltak a legfontosabb szempontok.

Cégünk a legújabb yacht és karaván felszereléseket alkalmazta, kizárólag a legmagasabb minőségi követelményeket figyelembe véve. Gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk a csatornavizsgálat terén, így pontosan tudjuk, hogy az autón belül és kívül a berendezéseknek hol van helye, hol célszerű az elhelyezése.

Az autó számítógépes rendszere a Wincan szoftvert futtatja, ami a legmodernebb csatornavizsgálati program. A csatornavizsgáló autóban nagy teljesítményű WiFi antenna kapott helyett, így szinte mindig elérhető az internet. Így könnyedén dolgozhat a megrendelő adatfelhőbe, valamint műszaki gond esetén távelérés létesíthető a szervizünkkel – így könnyen diagnosztizálhatjuk a berendezéseket, vagy akár távolról is beállíthatunk bizonyos paramétereket az autón. Mivel azonnal tudjuk a hiba okát, felkészülhetünk annak elhárítására is. Ezzel időt spórolunk a megrendelőnknek.

A csatornavizsgáló autó megteremti a kényelmes munkakörnyezetet a felhasználó számára. Az autóban tetőklíma, állófűtés, meleg vizes kézmosó, sőt, kávéfőző is helyett kapott.

1 Comment

  1. Bravó, fiúk! Sokkal bonyolultabbnak hittem az autóbeépítést. Okos, hogy csak rozsdamentes dolgokat építettetek be. Ilyen figyelmességet másnál nem tapasztaltam. És hogy hagytatok mozgásteret a kezelőnek, ez kellemes odafigyelés a használóra. Kipróbálnám.