Főoldal»Termékek»Tisztítás»Enz csatornatisztító fejek

ENZ nagynyomású csatornatisztító fejek: a svájci gyártmányú ENZ csatornamosófejek között megtalálhatóak a klasszikus tisztítófúvókák, mint pl. a gránát/bombák, a csúcsos mosófejek, valamint az ENZ specialitásának számító rotációs mosófejek és marók. Legyen bármilyen csatornatisztító berendezése, bármilyen tömlőátmérővel, az ENZ kínálatában megtalálja az Önnek leginkább megfelelő eszközöket.

ENZ CSATORNATISZTÍTÓ FEJEK

ENZ Standard csatornatisztító fejek

Az ENZ standard mosófejek között megtalálja a klasszikus formájú és kivitelű csatornamosó fejeket, melyek az általános csatornatisztítási feladatokra lettek kialakítva és a járatos tömlőméretekhez elérhetőek. A klasszikus tisztító, duguláselhárító és kaparószerszámokat ebben a kategóriában találja.

Tovább

ENZ Rotációs csatornatisztító fejek

Az ENZ rotációs fejek széles választéka között megtalálja azokat a típusokat, melyek az Ön igényeihez, valamint csatornamosó berendezése műszaki paramétereihez leginkább illeszkednek. A rotációs fejek leggyakoribb felhasználási területe a zsíros lerakódások eltávolítása, valamint a kemény, beton-szerű lerakodások fellazítása és kiöblítése a csatornából. A precíz svájci megmunkálásnak köszönhetően a rotációs fejekre a hosszú gondozásmentes élettartam jellemző.

Tovább

ENZ Kötél- és láncpörgetéses fejek

Leggyakoribb felhasználási területük a gyökéreltávolítás, de az ENZ kötél- és láncpörgetéses szerszámok alkalmasak kisebb folyási akadályok, pl. belógó bekötések, valamint ásványi jellegű lerakódások eltávolítására is. A könnyedén cserélhető láncoknak és vágószerszámoknak köszönhetően a használat során a csatorna nem sérül. Előnye, hogy a leválasztott lerakódások kiöblítése a csatornából a tisztítással egy lépésben megoldható.

Tovább

ENZ Marószerszámok

Mind a hazai, mind a nemzetközi piacon méltán sikeres és kedvelt ENZ-marószerszámok kiváló minősége és használhatósága tette igazán ismertté az ENZ márkanevet. A csatornába ömlött beton, vagy egyéb cementbázisú anyagok eltávolítására, vagy akár különböző műgyanták kimarására alkalmazott eszközzel pénzt és időt takaríthat meg, hiszen segítségével helyreállítható a csatorna eredeti átmérője, megkímélve Önt a feltárás és a csőcsere sokszor kellemetlen velejáróitól.

Tovább

ENZ Ipari csőtisztítás

Az ENZ ultra nagy nyomású (>1000 bar) mosófejek ott kerülnek alkalmazásra, ahol a legkeményebb lerakodásokat a legszűkebb helyeken szükséges eltávolítani. Gyakori felhasználási területük a hőcserélők tisztítása, ahol akár már 12 mm átmérőben is alkalmazhatóak.

Tovább

ENZ Felülettisztítás

Az ENZ felülettisztítási eszközök között speciális fúvókákat, mosófejeket, illetve mosólándzsákat találhat.

Tovább