A Maxi Miller Na 70 – 300 mm között végezhet cső- és csatornatisztítást.

A Maxi Miller a legnagyobb teljesítményű egyfázisú (230 V) berendezés, mellyel gerinccsatornákban a komolyabb folyási akadályok elhárítása is lehetséges, mint pl. beton, kemény vízkő és vastag gyökérzet eltávolítása. Emellett alkalmas a sikertelen bélelések eltávolítására, lényegesebben gyorsabban és költségkímélőbb módon, mint az egyéb, pl. nagynyomású eljárások.

Biztonságos használat:

  • Vész-állj kapcsoló
  • A berendezés ki/be kapcsolása lábpedállal történik, így minkét kezét szabadon használhatja a tisztítás során.
  • A kábeldob alsó pontjaira szerelt kerekeknek köszönhetően könnyedén mozgatható.

Műszaki adatok:

  • Tápfeszültség: 230 V
  • Acéltengely átmérő: 12 mm
  • Acéltengely hossz: 30 m (10 m hosszabbítás lehetséges)
  • Fordulatszám: 500 – 1475 f/perc
  • Alkalmazási átmérőtartomány: Na 70 -300 mm
  • Tömeg: 89 kg

Tisztító és marószerszámok

A PICOTE saját gyártású maró, vágó, csiszoló és tisztító szerszámaival minden felmerülő akadály elhárítására fel lesz készülve. 

A teljes szerszámkínálat megtekintéséhez lépjen be a webshopba!

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Tornado lánc

A Tornado egy nagy teherbírású lánc, amelynek minden láncszemén keményfém van. Ez nagyon erős és tartós lánccá teszi, mivel a láncok általában keményfém nélküli helyeken kezdenek el kopni. A lánc magasan specializált alapanyagokból készül, ami tovább növeli az élettartamot.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Smart Cutter

A díjnyertes Smart Cutter ™ egy egyedülálló csatornatisztító szerszám, melyből világszerte több mint 40 000 db van napi használatban. Alkalmas fém, műanyag, azbesztcement és betoncsövek tisztítására.

A Smart Cutter ™ rendkívül egyszerűen használható, emellett könnyedén beállítható az adott átmérőhöz és feladathoz.  A 90 fokos iránytöréseket és az átmérőváltásokat könnyedén veszi, a csőfal károsítása nélkül.

Az eredeti átmérő helyreállításához egy nélkülözhetetlen eszköz, mellyel a munkavégzés nem csak rendkívül gyors, de élvezetes is.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Smart Spider

A Smart Spider egy egyedülálló eszköz, mellyel zsíros lerakódások a leggyorsabban távolíthatóak el. Emellett kiemelkedő tulajdonsága, hogy falazathiányos csövekben is középpontos marad, míg más szerszámok, vagy csatornamosófejek esetlegesen a hiányos részen kifordulhatnak a csatornából, a Smart spider kialakításának köszönhetően a tisztítás teljes folyamata alatt a csővezetékben marad.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN
Amennyiben most nem szeretne regisztrálni webshopunkban, jelezze felénk érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!