A Picote Maxi Miller Power+ Na 100 – 300 mm átmérőtartományban alkalmazható. A 3 fázisú tápellátásnak köszönhetően kétszer akkora teljesítménnyel rendelkezik, mint a Maxi Miller, a 18 mm keresztmetszetű acéltengelyen keresztül leadott nyomatékkal a legkeményebb folyási akadályok eltávolítására tervezték. A rendelkezésre álló szerszámfeltétekkel a betonmarás, a sikertelen bélelések eltávolítása, vastag gyökérzet vágás a klasszikus felhasználási területe, gerinccsatornákban, vagy házibekötésekben.

Biztonságos használat:

  • Vész-állj kapcsoló
  • A berendezés ki/be kapcsolása lábpedállal történik, így minkét kezét szabadon használhatja a tisztítás során.
  • A kábeldob alsó pontjaira szerelt kerekeknek köszönhetően könnyedén mozgatható.

Műszaki adatok:

  • Tápfeszültség: 400 V, 3 x 16 A
  • Acéltengely átmérő: 18 mm
  • Acéltengely hossz: 18 m (2 x 11 m hosszabbítás lehetséges)
  • Fordulatszám: 500 – 1500 f/perc
  • Alkalmazási átmérőtartomány: Na 100 -300 mm
  • Tömeg: 113 kg

Tisztító és marószerszámok

A PICOTE saját gyártású maró, vágó, csiszoló és tisztító szerszámaival minden felmerülő akadály elhárítására fel lesz készülve. 

A teljes szerszámkínálat megtekintéséhez lépjen be a webshopba!

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Smart Spider Plus

A Smart Spider és a Smart Spider plus egy egyedülálló eszköz, mellyel zsíros lerakódások a leggyorsabban távolíthatóak el. Emellett kiemelkedő tulajdonsága, hogy falazathiányos csövekben is középpontos marad, míg más szerszámok, vagy csatornamosófejek esetlegesen a hiányos részen kifordulhatnak a csatornából, a Smart spider kialakításának köszönhetően a tisztítás teljes folyamata alatt a csővezetékben marad.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Concrete Remover Plus

A Maxi Miller Plus betoneltávolítójának extra vastag elülső fém paneljei vaskos keményfémekkel rendelkeznek, így a beton lerakódások eltávolíthatóak. A betoneltávolító egy praktikus és hatékony eszköz, amely időt és pénzt takarít meg a munkaterületen.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Smart Cutter Plus

A díjnyertes Smart Cutter ™ egy egyedülálló csatornatisztító szerszám, melyből világszerte több mint 40 000 db van napi használatban. Alkalmas fém, műanyag, azbesztcement és betoncsövek tisztítására.

A Smart Cutter ™ rendkívül egyszerűen használható, emellett könnyedén beállítható az adott átmérőhöz és feladathoz.  A 90 fokos iránytöréseket és az átmérőváltásokat könnyedén veszi, a csőfal károsítása nélkül.

Az eredeti átmérő helyreállításához egy nélkülözhetetlen eszköz, mellyel a munkavégzés nem csak rendkívül gyors, de élvezetes is.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN
Amennyiben most nem szeretne regisztrálni webshopunkban, jelezze felénk érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!