PICOTE MINI CLEANER

A Mini Cleaner csatornatisztító berendezés tervezésekor a duguláselhárítók igényeit vették alapul. A berendezés alkalmas zsírlerakódások, vízkő, ásványi lerakódások eltávolítására, továbbá gyökérbenövések és egyéb folyási akadályok lemarására Na 32 – 100 mm átmérő között.

Kiemelkedő jellemzője, hogy rendkívül könnyedén veszi az íveket, iránytöréseket, így az épületeken belüli duguláselhárítások nélkülözhetetlen eszköze.

A Mini Cleaner speciálisan gyártott, rendkívül hajlékony külső köpennyel rendelkezik, amely tartós, láng-, kopásálló, és kémia ellenálló képessége is magas üzemi hőmérséklet mellett.

Alkalmazásával időt és pénzt takaríthat meg, hiszen a legtöbb esetben nem szükséges pl. a WC csésze felszedése, a speciális maró- és tisztítószerszámoknak köszönhetően a WC csészén keresztül is bejuttatható a csatornába. A szabályozható 500-2900 közötti fordulatszám tartománynak köszönhetően minden jellemző folyási akadály elhárítására alkalmas, emellett a tisztítási folyamat kamerával nyomon követhető, mivel az acéltengely a védőköpenyen belül forog,  így nem áll fenn annak a veszélye, hogy a kamerakábelt felcsavarná, vagy megsértené.

Biztonságos használat:

  • Vész-állj kapcsoló
  • A berendezés ki/be kapcsolása lábpedállal történik, így minkét kezét szabadon használhatja a tisztítás során.
  • A kábeldob alsó pontjaira szerelt kerekeknek köszönhetően könnyedén mozgatható.

Műszaki adatok:

  • Tápfeszültség: 230 V
  • Acéltengely átmérő: 8 mm
  • Acéltengely hossz: 16 m (hosszabbítás nem javasolt)
  • Fordulatszám: 500 – 2900 f/perc
  • Alkalmazási átmérőtartomány: Na 32 -100 mm
  • Tömeg: 26,5 kg

Tisztító és marószerszámok

A PICOTE saját gyártású maró, vágó, csiszoló és tisztító szerszámaival minden felmerülő akadály elhárítására fel lesz készülve. 

A teljes szerszámkínálat megtekintéséhez lépjen be a webshopba!

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Premium Cyclone és a Premium Original láncok

A PICOTE szabadalmaztatott Premium Cyclone és Premium Original láncai, melyek speciálisan kialakított karbid fogakkal rendelkeznek.

Köszönhetően az egyedi kialakításnak a prémium láncok nagyobb felületen érintkeznek a csőfallal, így gyorsabbá téve a tisztítási folyamatot. A megnövekedett felület a láncot tartósabbá teszi, kevesebb használat közbeni kopással. Kiváló rugalmasságának köszönhetően, növeli a lánc élettartamát.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Tornado lánc

A Tornado egy nagy teherbírású lánc, amelynek minden láncszemén keményfém van. Ez nagyon erős és tartós lánccá teszi, mivel a láncok általában keményfém nélküli helyeken kezdenek el kopni. A lánc magasan specializált alapanyagokból készül, ami tovább növeli az élettartamot.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN
Amennyiben most nem szeretne regisztrálni webshopunkban, jelezze felénk érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!