A Mini Miller 16 m hosszúságú, 8 mm keresztmetszetű acéltengellyel rendelkezik, a tengely vastagfalú védőköpenye kellően hajlékony, hogy 50 mm átmérőtől az íveken, iránytöréseken való áthaladás ne okozzon gondot. A védőköpeny magas minőségű műanyagból készül, melynek kimagasló a kopásállósága és a vegyi ellenálló képessége.

Biztonságos használat:

  • Vész-állj kapcsoló
  • A berendezés ki/be kapcsolása lábpedállal történik, így minkét kezét szabadon használhatja a tisztítás során.
  • A kábeldob alsó pontjaira szerelt kerekeknek köszönhetően könnyedén mozgatható.

Műszaki adatok:

  • Tápfeszültség: 230 V
  • Acéltengely átmérő: 8 mm
  • Acéltengely hossz: 16 m (10 m hosszabbítás lehetséges)
  • Fordulatszám: 500 – 2900 f/perc
  • Alkalmazási átmérőtartomány: Na 50 -150 mm
  • Tömeg: 26,5 kg

Tisztító és marószerszámok

A PICOTE saját gyártású maró, vágó, csiszoló és tisztító szerszámaival minden felmerülő akadály elhárítására fel lesz készülve. 

A teljes szerszámkínálat megtekintéséhez lépjen be a webshopba!

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Smart Cutter

A díjnyertes Smart Cutter ™ egy egyedülálló csatornatisztító szerszám, melyből világszerte több mint 40 000 db van napi használatban. Alkalmas fém, műanyag, azbesztcement és betoncsövek tisztítására.

A Smart Cutter ™ rendkívül egyszerűen használható, emellett könnyedén beállítható az adott átmérőhöz és feladathoz.  A 90 fokos iránytöréseket és az átmérőváltásokat könnyedén veszi, a csőfal károsítása nélkül.

Az eredeti átmérő helyreállításához egy nélkülözhetetlen eszköz, mellyel a munkavégzés nem csak rendkívül gyors, de élvezetes is.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Twister Express

A PVC Twister Express Cleaner egy kiváló eszköz PVC csatornák tisztításához.

Elülső marófejével a gyökerek, a szálas anyagok által okozott dugulások elhárítására kiválóan alkalmas.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Mini Smart Sweeper

A Mini Sweeper könnyedén átmegy 90 fokos iránytörésekben még Na 50 mm csőátmérőben is. Távolítsa el a zsírt a kis átmérőjű csövekben, beleértve a fürdőszobai lefolyókat és a konyhai mosogatókat is. A Mini Sweeper kialakítása kompakt és önszabályzó.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN
Amennyiben most nem szeretne regisztrálni webshopunkban, jelezze felénk érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!