A Super Midi Miller-el Na 70 – 200 mm között végezhet cső- és csatornatisztítást.

A “Mini” sorozattól eltérően a Super Midi Miller már 12 mm keresztmetszetű acéltengellyel rendelkezik, így biztosítva a nagyobb teljesítményű motor által leadott teljesítmény átvitelét a tisztítószerszámra. A megnövekedett hatékonyság mellett 20 méter acéltengellyel rendelkezik, mely igény esetén 10 méterrel hosszabbítható.

Biztonságos használat:

  • Vész-állj kapcsoló
  • A berendezés ki/be kapcsolása lábpedállal történik, így minkét kezét szabadon használhatja a tisztítás során.
  • A kábeldob alsó pontjaira szerelt kerekeknek köszönhetően könnyedén mozgatható.

Műszaki adatok:

  • Tápfeszültség: 230 V
  • Acéltengely átmérő: 12 mm
  • Acéltengely hossz: 20 m (10 m hosszabbítás lehetséges)*
  • Fordulatszám: 500 – 1500 f/perc
  • Alkalmazási átmérőtartomány: Na 50 -200 mm
  • Tömeg: 68 kg

* opcionálisan 23 m, 10 mm keresztmetszetű acéltengellyel is elérhető

Tisztító és marószerszámok

A PICOTE saját gyártású maró, vágó, csiszoló és tisztító szerszámaival minden felmerülő akadály elhárítására fel lesz készülve. 

A teljes szerszámkínálat megtekintéséhez lépjen be a webshopba!

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Premium Cyclone és a Premium Original láncok

A PICOTE szabadalmaztatott Premium Cyclone és Premium Original láncai, melyek speciálisan kialakított karbid fogakkal rendelkeznek.

Köszönhetően az egyedi kialakításnak a prémium láncok nagyobb felületen érintkeznek a csőfallal, így gyorsabbá téve a tisztítási folyamatot. A megnövekedett felület a láncot tartósabbá teszi, kevesebb használat közbeni kopással. Kiváló rugalmasságának köszönhetően, növeli a lánc élettartamát.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Tornado lánc

A Tornado egy nagy teherbírású lánc, amelynek minden láncszemén keményfém van. Ez nagyon erős és tartós lánccá teszi, mivel a láncok általában keményfém nélküli helyeken kezdenek el kopni. A lánc magasan specializált alapanyagokból készül, ami tovább növeli az élettartamot.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Smart Cutter

A díjnyertes Smart Cutter ™ egy egyedülálló csatornatisztító szerszám, melyből világszerte több mint 40 000 db van napi használatban. Alkalmas fém, műanyag, azbesztcement és betoncsövek tisztítására.

A Smart Cutter ™ rendkívül egyszerűen használható, emellett könnyedén beállítható az adott átmérőhöz és feladathoz.  A 90 fokos iránytöréseket és az átmérőváltásokat könnyedén veszi, a csőfal károsítása nélkül.

Az eredeti átmérő helyreállításához egy nélkülözhetetlen eszköz, mellyel a munkavégzés nem csak rendkívül gyors, de élvezetes is.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN
Amennyiben most nem szeretne regisztrálni webshopunkban, jelezze felénk érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!