Főoldal»Termékek»Tisztítás»ROM nagynyomású csatornatisztító gépek

A ROM csatornamosó és szippantó berendezések legfőbb jellemzője a kis méret, az alacsony saját tömeg, ugyanakkor teljesítményük elegendő a járatos átmérőkben tapasztalható problémák kezelésére. A jellemző átmérőtartomány 100-400 mm, de egyes berendezések akár 600 mm átmérőben is alkalmazhatóak. Kis méretüknek köszönhetően egyrészt szűk belvárosi területeken bizonyítanak, azonban rendkívül alacsony üzemeltetési költségüknek köszönhetően kedvelt és jól bevált, napi használatban lévő eszközei a hazai vízmű üzemegységeknek is.

ROM CSATORNAMOSÓ  ÉS SZIPPANTÓ BERENDEZÉSEK

Utánfutóra épített mosóberendezések

A ROM csatornamosó utánfutók jó választásnak bizonyulhatnak abban az esetben, ha csak alkalomszerűen van szükség csatornatisztításra. A kiváló formatervezésnek köszönhetően súlypontjuk alacsonyan helyezkedik el, így kiváló útfekvéssel rendelkeznek.

TOVÁBB

Beépíthető mosóberendezések

A zárt áruszállító kisteherautókba tervezett ROM csatornatisztító berendezések legfőbb előnye, hogy a gépjármű terhelhetőségének függvényében a tartálykapacitás bővíthető, továbbá egy megfelelően szigetelt, fűtéssel ellátott raktérben a kemény fagyok sem okoznak gondot. Ideális választás azoknak, akik napi rendszerességgel használják.

TOVÁBB

Kombinált mosó- szippantó felépítmények

A ROM SMARTCOMBI és SMARTCOMBI PRO a kiváló választás kisebb üzemegységek, önkormányzatok számára,  a jelentkező dugulások elhárítása, az átemelők szippantása és csapadékcsatornák tisztítása a klasszikus felhasználási területük. A beruházás mértéke sokkal alacsonyabb egy nagyobb felépítményhez képest, valamint üzemeltetési költségük  is rendkívül alacsony.

TOVÁBB

Szippantó gépek

A ROM szippantó gépekkel egyszerűen és gyorsan kiürítheti a zsírfogókat, a szeptikus tartályokat és a víznyelőket. A kompakt egységek ideálisak nehezen elérhető helyeken, például köztereken, vagy bevásárlóközpontokban. De alkalmazhatóak akár nyári záporok, áradások után elárasztott pincékben, vagy garázsokban.

TOVÁBB