Főoldal»Termékek»Vizsgálat»Betolószáras kamerák

BETOLÓSZÁRAS KAMERÁK: a Robotechnik Kft. betolószáras kamerái között 3 típust talál. A MiniFlex egy kompakt eszköz, mellyel az épületen belüli átmérők vizsgálhatóak, 32 mm-től. Az iPEK AGILIOS betolószáras kamera 50 mm-től alkalmazható, előnye, hogy kompatibilis az iPEK önjáró rendszereivel. A MiniCam SOLO PRO+ egy klasszikus és egyszerű betolószáras kamera házibekötések vizsgálatához.

Camtronics MiniFlex® betolószáras kamera

A Miniflex® egy kompakt, betolószáras csatornakamera, amelyet kifejezetten kis átmérőjű, jellemzően épületen belüli csatornák és csővezetékek ellenőrzésére fejlesztettek ki. A kamerafej mögötti rugós tag helyett ennél a berendezésnél egy újszerű megoldást alkalmaztak, melynek köszönhetően rendkívül könnyedén veszi az íveket, iránytöréseket az Na 32-100 mm közötti átmérőtartományban.

Tovább

iPEK AGILIOS betolószáras kamera

Az iPEK AGILIOS betolószáras csatornavizsgáló berendezés az ideális választás, ha professzionális vizsgálatokat szeretne végezni, akár a legváratlanabb körülmények között is. Az iPEK termékcsaládra jellemző moduláris felépítés, a többféle választható komponens teszi igazán felhasználóbaráttá a berendezést, mivel lehetőség van a saját igényeinknek megfelelő konfigurációt választani, mely nem tartalmaz olyan költségnövelő funkciókat és kiegészítőket, melyekre a napi munkavégzés során nincs szükségünk.

Tovább

Mini-Cam SOLO PRO+ betolószáras kamera

A Mini-Cam SOLOPro+ kameraberendezés mindennel rendelkezik, amire szükség lehet a kis átmérőjű bekötővezeték vizsgálathoz, a vizsgálat dokumentálásához és egyszerű jegyzőkönyvek készítéséhez. Részletgazdag felvételeket készít akár nehéz körülmények között is. Kezelői felülete magyar nyelvű, egyszerűen használható.

Tovább

A betolószáras kamerák összehasonlító táblázata

 Camtronics MiniFlex betolószáras kameraberendezésiPEK AGILIOS
betolószáras kameraberendezés
Mini-Cam SOLO PRO+ betolószáras kameraberendezés
ÁtmérőtartományNA 30 - 150 mmNA 50 - 300 mmNA 50 - 300 mm
Kábelhossz15m, 20m, 30m30m, 60m, 100m40m, 60m, 100m
Vezérlő5,6” színes monitor10,1" TFT (2 ujjas multi-touch) monitor8” TFT LCD monitor
Axiális kamerafejVanVanVan
Forgatható kamerafejNincsVanVan
Akkumulátoros működtetésűIgenIgenIgen
Kép és videó rögzítésVanVanVan
Videó feliratozásVanVanVan
Jegyzőkönyv készítő felületNincsVanVan
Rádiófrekvenciás jeladóVanVanVan