Főoldal»Termékek»Vizsgálat»Betolószáras kamerák»Camtronics MiniFlex betolószáras kamera

A Miniflex® egy kompakt, betolószáras csatornakamera, amelyet kifejezetten kis átmérőjű, jellemzően épületen belüli csatornák és csővezetékek ellenőrzésére fejlesztettek ki. A kamerafej mögötti rugós tag helyett ennél a berendezésnél egy újszerű megoldást alkalmaztak, melynek köszönhetően rendkívül könnyedén veszi az íveket, iránytöréseket az Na 32-100 mm közötti átmérőtartományban.

A kis átmérőjű cső- és csatornarendszerek ellenőrzése során gyakori probléma a több, egymást követő iránytörésen való áthaladás. A MiniFlex® kameraberendezés azonban megoldást kínál erre.

A Miniflex® csatornakamera egyedi, szabadalmaztatott rugalmas taggal van felszerelve a kamerafej és a betolószár között. Ez, valamint a kamerafej kialakítása együttesen segít több, egymást követő ívben, iránytörésben való áthaladást. A berendezés kifejlesztése során az egyik kitűzött cél volt, hogy már az Na 32 mm átmérőjű csatornákban is alkalmazható legyen több egymást követő derékszögű iránytörés esetében is.

A kamerafej kialakításának köszönhetően a LED világítás tükröződése minimális, a beépített optikai lencse látószöge 100°, így biztosítva, hogy akár 100 mm átmérőben is értékelhető videoképet kapjunk.

Ahhoz, hogy a Miniflex® csomag teljes legyen, már az alapkivitel is tartalmazza az 512 Hz-es jeladót és a méterszámlálót. Az 512 Hz-es jeladó és a méterszámláló lehetővé teszi a kamerafej helyzetének pontos meghatározását. A kompakt házba épített rendszer magába foglalja a kijelzőt is, videó és fényképrögzítési funkcióival SD-kártyára, USB adathordozóra.

A Miniflex®:

 • Kompakt betolószáras csatornakamera rendszer
 • Egyedi fejlesztésű rugalmas kábelvég (PUR) a derékszögű iránytöréseken való egyszerű áthaladáshoz
 • Alkalmazható Na 32–100 mm csőátmérőben
 • A gömb alakú kamerafej elősegíti az iránytöréseken való áthaladást
 • Speciális lencse nagy látószöggel (100°)
 • Kifinomult LED világítás a tükröződésmentes, tiszta kép érdekében
 • Méterszámláló
 • Feliratozási funkció
 • Beépített jeladó (512Hz)
 • Beépített Li-ion akkumulátor (max. 7 üzemóra)
 • Cserélhető kábel poliamid anyagból (15, 20 vagy 30 méter).

Kazetta formájú kompakt ház

A kábeldobtartó tok kifinomult kialakítású és tartós anyagokból készült, amelyet kifejezetten a Miniflex®-hez fejlesztettek ki, a vízvezeték-szerelők és más profi felhasználók igényeit szem előtt tartva.

A ház kiváló minőségű, robusztus és ütésálló műanyagból készült, gumi sarokvédővel. Nyitott felépítése lehetővé teszi a teljes rendszer egyszerű tisztítását, fertőtlenítését. A ház mérete és annak felépítése során felhasznált anyagok ergonómiai, könnyű és kompakt kialakítást tesznek lehetővé, így a munkahelyen könnyen használható és kényelmesen tárolható.

Monitor

5,6 “-es kijelző videó és fényképrögzítési funkcióival SD-kártyára, USB adathordozóra, amely egyszerűsége megkönnyíti a munkavégzést. A video kimeneti lehetőséggel (a MiniFlex alapfelszereltségénél) csatlakoztathat egy laptopot, vagy egy másik monitort.

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Amennyiben most nem szeretne regisztrálni webshopunkban, az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti felénk érdeklődését, csapatunk pedig hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.