Főoldal»Termékek»Vizsgálat»Envirosight QuickView airHD zoom kamera

QUICKVIEW AirHD: gyors, egyszerű betekintés a csatornákba, csővezetékekbe, vagy tartályokba – HD minőségben. Akár a csatornatisztítás hatékonyságát, akár a csatorna általános állapotát szeretné felmérni, a Quickview Airhd zoom kamera a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás erre.

QUICKVIEW AirHD

A legújabb fejlesztésű QuickView Air HD csatornavizsgáló kameraberendezés kiválóan ötvözi a régi időkből jól ismert csatornatükör könnyű használhatóságából, egyszerű kezelhetőségéből származó előnyeit a legújabb digitális technológiákkal. A kameraoptika 30x optikai és 12x digitális zoommal rendelkezik, 150-1200 mm közötti átmérőtartományban akár 70-80 m távolságról is képes tűéles képet adni a csatorna belső állapotáról. Az eszköz egy rendkívül egyszerű és gyors betekintést tesz lehetővé a szennyvízcsatornákba, vagy egyéb csővezetékekbe, tartályokba, a vizsgálat során a fontosabb állapotjellemzők egyszerűen és gyorsan megállapíthatóak, de kiváló kiegészítő eszköze lehet akár a csatornatisztító autónak, hisz segítségével könnyedén ellenőrizhető a tisztítás hatásfoka.

Az új, vezetékmentes QuickView airHD kamera ugrásszerű fejlődés a nagyításos csatornavizsgálatban! A HD felbontású videót vezeték nélkül továbbítja az érintőképernyős tabletre, vagy egyéb mobil eszközre. A QuickView applikáció telepítésével a mobil eszközön kersztül vezérelhető a zoom, a világítás, a döntés és természetesen  a videók és állóképek rögzítése, visszajátszása, kommentálása és megosztása. A motoros döntésnek és könnyű beállíthatóságnak köszönhetően a teljes rendszer egy személy által használható.

Vezeték nélküli HD videó

Részletes felbontás vezeték nélkül. A QuickView airHD érzékeny kameraoptikája tökéletes HD képet rögzít, 30-szoros optikai és 10-szeres digitális nagyításra képes!

Tabletről, érintéssel vezérelt rendszer

A QuickView airHD vezeték nélküli használata miatt a tableten nem csak a videó megtekintésére, rögzítésére, kommentálására és megosztására van lehetőség, hanem a teljes rendszer irányítható: döntés, megvilágítás, zoom, fókuszálás. A kamerához akár “néző módban” is lehet csatlakozni, így többen követhetik végig a vizsgálatot! A QuickView applikáció természetesen Androidra, iOS-re és Windows-ra is elérhető!

Az applikáció letöltéséhez kattintson az alábbi rendszerikonok valamelyikére

Android

iOS

Windows

Aknán belüli állítási lehetőségek

Nem szükséges a magasság és dőlésszög beállítása a felszínen! A Quickview AirHD kialakításnak köszönhetően a támasztóláb gázrugókkal és a racsnis szerkezettel egyszerűen állítható, ha már behelyezte az aknába.

Motorizált billentés

A motoros dőlésszög állítással pontosan beállíthatja a kamerafej pozícióját! A QuickView airHD kamera szöge 40 fokban állítható, a tableten keresztül, egy ujjmozdulattal!

Erőteljes megvilágítás

A szabadalmaztatott Haloptic technológia lényegében a foncsor közepén elhelyezett kameraoptika, melynek köszönhetően a fénysugár teljesen párhuzamos az optikával, így biztosítva a tökéletes bevilágítást és képminőséget.

Egyszerű szállítás, hosszabb rúd

A teleszkópos rúd közel összetolt állapotban kevesebb mint 3 m, maximális hossza 7,6 m, vagy 9,0 m. Szállítása így a akár kombi kialakítása személyautóval is lehetséges, és a legmélyebb aknák vizsgálata sem okoz akadályt.

Lézeres távolságmérő

Ha pontos mérésre van szüksége, válassza az új lézeres távolságmérő tartozékot, mely 0,5%-on belüli pontossággal mér, 100m távolságig. Vagy egy becslési tartomány megállapításához frissítse az airHD alkalmazást – a legújabb verzió kiszámítja a hozzávetőleges távolságot a kamera fókusz segítségével. Ennek a pontossága kb. 15%. Mindkét esetben a céltávolság grafikusan is megjelenik a képernyő alján. A mérések ráhelyezhetők a videóra is.

A pontos mérés ideális jegyzőkönyvek készítéséhez és felújítás tervezéséhez. A lézeres távolságmérő tartozék egyszerűen csatlakoztatható a QuickView kamerafejhez és kiegészítő porthoz.

Műszaki adatok

Kamerarendszer 
Szenzor1/2.8-type CMOS
Zoom360× (30×optikai, 12× digitális)
Felbontás1280×720 képpont (2.38 megapixel)
Funkciókzoom
fókusz (auto/kézi)
blende (auto/kézi)
“érzékenység” mód
Látószög63.7 fok (széles) – 2.3 fok (tele)
Érzékenység1.4 lux
Világítás 
RendszerQuad Haloptic (négy LED/reflektor pár)
Világítás típusa koaxiális, párhuzamosított
Reflektor típusaszabadalmaztatott HALOPTIC
Kamera fejegység 
Csatlakozás4-tűs ipari csatlakozó
Hosszkb. 250 mm
Anyagalumínium, gumi, akril
ÉrzékelőkBelső hőmérséklet, belsp nyomás, dőlésszög
Wi-Fi rendszer 
Wi-Fi standardIEEE 802.11b/g/n
Frekvenciák2.400–2.483 GHz
Csatornák1-11
Állítható talp 
Max kinyúlás480 mm
CsőátmérőNa 150 - 1200 mm
Mechanizmusgázrugó, racsni
Akkumulátor / töltés 
Akkumulátorok száma2
Akkumulátor kapacitás3.4 Ah
Akkumuilátor töltőhálózati töltő
Rúd / bipod 
Hossza (összezárva/kinyújtva)7,3 m vagy 9,0 m
StabilizációKülön felszerelhető bipod
MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

Amennyiben most nem szeretne regisztrálni webshopunkban, jelezze felénk érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!